Czech Phitonex Seminar

24.11 - 24.11.2022 Webinar https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_WPmg9CCjTF2dWrnyzKz5kA 2022-11-24 00:00 2022-11-24 00:00 Europe/Prague Czech Phitonex Seminar Webinar
Czech Phitonex Seminar
10. února 2021
Webinář, online

Registrace zde

Phitonex je nová biotechnologická firma vedená Mikem Stadniskym, bývalým generální manažerem pro informatiku v BD a rovněž bývalým výkonným ředitelem FlowJo. Phitonex používá moderní nanotechnologickou platformu, založenou na DNA, k tvorbě skoro ideálních, čistých, a přitom vysoce jasných fluorescenčních značek. Jsou určeny pro aplikace v biologickém výzkumu, a to především pro průtokovou cytometrii. 

Použití těchto nových fluorochromů umožňuje vyplnit volná spektrální místa na vysoce parametrických strojích, jako je BD Symphony a Cytek Aurora, ale také nahradit tradičně používané fluorochromy, které jsou náchylné k spektrálnímu přesvitu či nestabilitě při dlouhodobém skladování. Nové fluorochromy od Phitonexu tak umožňují prohloubit analýzu fenotypu buněk, aniž by ohrozily biologické rozlišení jednotlivých populací.

Jelikož současná doba neumožňuje konání seminářů, tak jsme ve spolupráci se sdílenými cytometrickými laboratořemi po celém světě přistoupili k přípravě webinářů, prostřednictvím kterých Mike Stadnisky prezentuje pokročilou technologii Phitonexu cytometristům po celém světě. Srdečně Vás proto zveme na webinář uspořádaný pro českou cytomerickou komunitu, na kterém se dozvíte o této nové revoluční technologii více. 
 
Zpět na kalendáře

Nenechte si ujít novinky z CSAC: